Bestellen & Betalen
Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop 'afrekenen' gaat de klant met Juffrouw Lanterfant een betaalverplichting aan. Bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten of standaard een gemiddelde tussen de werkelijke kosten voor brievenbuspost en pakketpost. Eventueel berekende transactiekosten zijn de werkelijke kosten. 

Verzending & Levering
Na ontvangst van je bestelling verzendt Juffrouw Lanterfant deze altijd binnen 4 werkdagen, maar meestal binnen 48 uur. Kosten voor verzending vind je hier. 

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met Juffrouw Lanterfant. Je ontvangt instructies voor de retourzending per mail. 
Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en verzendingskosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant. Het Formulier voor ontbinding vindt u alvast hier.
Juffrouw Lanterfant behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. Juffrouw Lanterfant behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Uitsluiting van herroeping
Producten vervaardigd op specificaties van de klant, die niet geprefabriceerd zijn en worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. 

Klachten & Conformiteit
Heb je een klacht over een artikel gekocht bij Juffrouw Lanterfant? Dien deze in per mail. Graag voorzien van een duidelijke omschrijving en beeldmateriaal. Binnen een termijn van 3 werkdagen wordt contact met je opgenomen over de klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is. 

Annuleren 
Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling en voordat verzending plaats vindt. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt. 

Garantie
Juffrouw Lanterfant staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Juffrouw Lanterfant is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Juffrouw Lanterfant en transportstagnatie.

Privacy
Juffrouw Lanterfant geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Zij gebruikt klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. De site plaatst Cookies. U kunt hiervoor al dan niet toestemming geven. 

Intellectueel eigendom
Juffrouw Lanterfan behoudt zich de rechten en bevoegheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met uitdrukkelijke toestemming.

© 2014 - 2023 Juffrouw Lanterfant | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel